Over De Groene Uilen

De Groene Uilen is de grootste studenten basketbalvereniging in Groningen en bestaat al sinds 1957. Traditiegetrouw staat de vereniging voor sportiviteit, leuke activiteiten en veel gezelligheid. De zeven heren- en zes damesteams zijn op vrijwel alle niveaus actief, van de laagste regionale klassen tot de landelijke promotiedivisie.

G.S.B.V. de Groene Uilen heeft als missie de grootste studenten basketbalvereniging in Groningen te  blijven. De vereniging wil iedereen een passende plek bieden binnen de vereniging op verschillende niveaus, van promotiedivisie tot derde klasse. Hierbij wil de vereniging een goede balans vinden tussen topsport en recreatief niveau. Het karakter van de studentenvereniging mag hierbij niet verloren gaan.

Om de grootste studentenbasketbalvereniging in Groningen te blijven willen we een zodanige sfeer creĆ«ren waardoor het voor huidige en nieuwe leden aantrekkelijk is om bij de Groene Uilen te spelen.  Deze sfeer draagt tevens bij aan de betrokkenheid van de leden, die onmisbaar is voor het draaiende houden van de vereniging. De balans tussen topsport en recreatie willen we waarborgen door rekening te houden met de belangen van alle leden. Het vergroten van de betrokkenheid en het behouden van het karakter van een studentenvereniging trachten we te realiseren door het organiseren van activiteiten in en buiten de sporthal.

Onze sponsoren